Bucurati-va de ofertele speciale AutoFix!

Nov 16, 2013

Oferta speciala! Revizie tehnica auto: 75 lei. PRET FIX!


OFERTA SAPTAMANII LA AUTOFIX SERVICE

REVIZIA TEHNICA AUTO, DOAR 75 lei: schimb ulei + schimb TOATE filtrele + verificare generala auto + 15 % reducere la urmatoarea reparatie! PRET FIX! Suna azi pentru programare!

In saptamana 18 - 23  noiembrie 2013, sunati la numarul de telefon 0722214506 si programati-va autoturismul pentru REVIZIA TEHNICA la data dorita de dumneavoastra (nu mai tarziu de 30 noiembrie 2013). Va veti bucura, astfel, de OFERTA SPECIALA de numai 75 lei!

Oferta include:

  • Schimb ulei
  • Schimb filtru ulei
  • Schimb filtru aer
  • Schimb filtru polen
  • Schimb filtru combustibil
  • GRATUIT: Verificare generala a autoturismului
  • 15% reducere la urmatoarea programare pentru orice reparatie auto la autoturismul pentru care s-a efectuat  revizia.

Autofix va ofera o gama variata de uleiuri si filtre la cele mai bune preturi, dar pentru a va bucura deaceasta oferta nu este obligatoriu sa cumparati uleiul sau filtrele de la noi.

La Autofix Service tratam masina dumneavoastra cu profesionalism si buzunarul dumneavoastra cu respect.

Va asteptam oricand, de luni pana vineri intre orele 8.00-18.00 si sambata de la 8.00 la 14.00 in service-ul Autofix din str. Maica Domnului nr. 53, sector 2, Bucuresti. Persoana de contact: Catalin Muresan, tel: 0722214506, email: catalin@autofix.ro

 

Autofix Service este atestat de REGISTRUL AUTO ROMAN pentru reparatii ale diverselor marci de autovehicule (Dacia, Peugeot, Renault, Citroen, Volkswagen, Audi, Skoda, Opel, BMW, Mercedes, Daewoo, Seat, Fiat, Alfa Romeo, Toyota, Honda, Hyundai, Kia etc.). Echipa noastra de mecanici auto profesionisti efectueaza reparatii ale sistemelor de directie, suspensie, franare, transmisie si rulare. Efectuam reparatii capitale ale motorului cat si a sistemelor conexe acestuia (alimentare cu combustibil, aprindere si evacuare). Suntem o echipa cu experienta, excelent pregatita din punct de vedere tehnic, avand suportul unor utilaje si scule speciale de ultima generatie, care ne ajuta in rezolvarea eficienta a reparatiilor efectuate.

Dacia Logan Peugeot Renault Citroen VW Audi Skoda Opel BMW Mercedes Daewoo Seat Fiat Toyota Honda Hyundai Kia