Diagnoză auto

Diagnoza auto computerizata cu tester profesional Bosch: citire si stergere memorie de erori ale tuturor sistemelor (motor, ABS, ESP, AIRBAG, etc.), resetarea intervalului de service, citirea si interpretarea valorilor reale ale autovehiculului
Astăzi, sisteme electronice integrate și computerizate regulează autovehiculul și performanţa lui pe drum. Această sofistare crescută este întâmpinată de tehnicienii noștri prin folosirea de echipament computerizat și de diagnoză auto dar și prin folosirea de echipamente tradiţionale unde este nevoie.

Pentru a identifica problema se folosește o abordare de tip diagnoză. Sunt testate mai întâi toate sistemele și componentele pentru a determina că funcţionează corespunzător. Apoi se izolează componentele și sistemele care pot fi cauza problemei. În decursul investigaţiei, tehnicienii folosesc o gamă variată de echipamente de testare incluzând computere de diagnoză hand-held sau onboard. Aceste teste vor indica dacă o componentă poate fi salvată sau dacă este nevoie de una nouă.

Acurateţea și eficienţa sunt critice în diagnosticarea și repararea autovehiculelor pentru a păstra un cost optim al reparaţiei.

De asemenea oferim și servicii de:

  • Reglare faruri
  • Testare si incarcare baterii auto
Dacia Logan Peugeot Renault Citroen VW Audi Skoda Opel BMW Mercedes Daewoo Seat Fiat Toyota Honda Hyundai Kia